Enoturisme

Grups de fins a 10 persones. Visites 5€ . De dilluns a dissabte de 10.00h a 13.00h i de 16.00h a 19.00h. Diumenges i festius de 11.00h a 14.00h.

Visita a les vinyes

Us convidem a fer un recorregut guiat per les nostres vinyes, tot descobrint allò que els diferents sòls, orientacions, altures i varietats aporten als vins que produïm. L’essència del terroir.

Visita al celler

Per tal que conegueu millor la nostra filosofia, també us oferim la possibilitat de visitar-nos al Celler, veure les instal·lacions i els equipaments i conèixer els processos d’elaboració dels vins.

Tast de vins

Després de les visites, temps per una degustació: us oferim un tast i l’opció de conèixer, de la ma dels nostres experts, les virtuts i peculiaritats de cadascuna de les varietats.

Hospedatge

En acabar les visites, podeu disfrutar d'un descans merescut a l’apartament turístic Ca Tibaria.

Informació i reserves

Si desitja rebre més informació sobre les visites o realitzar una reserva, posis en contacte amb nosaltres des d'aquesta pàgina.


Llibre de visites

Perquè per molts anys més puguem tastar els vostres vins i emocionar-nos amb la vostra llarga historia. Ha estat un plaer venir, tastar i conèixer-vos

02-03-2014 Ruth Troyano (Reus)

Cal Tomàs ha reunit uns romanins del delta i el maestrat per degustar les delicies d'esta casa.

22-02-2014 Tomàs (Bot)

Els mestres de l'Institut Escola Mare de Déu del Portal ( Batea ) us agraïm la visita. " Tens uns negres molt potents i uns blancs molt elegants "

14-02-2014 Mar Isern (Gandesa, Batea)

Molt agraïda de l'hospitalitat i la generalitat, amb el vostre permís ja son la meva familia de Gandesa. Molta salut per a tots!

13-10-2013 Anna Vicens (Girona)

Des del Delta de l'Ebre, us agraïm la demostració i la visita que ens heu fet. Ens ha agradat molt el vi: espectacular!. Vi Vi !!

20-02-2013 Per Cristian Jensen (Deltebre)